Gezocht: mantelzorgondersteuners in Zeist en Bilthoven

photo4MarthaZorg is een groeiende organisatie. Vanwege de voortgaande uitbreiding van onze zorg zoeken we met spoed mantelzorgondersteuners voor de regio’s Zeist en Bilthoven.

MarthaZorg biedt mantelzorgondersteuning binnen instellingen en bij mensen thuis. Wij spelen daarmee in op zorgsituaties waarin extra hulp nodig is. Wij zijn een christelijk bureau dat zorg biedt aan iedereen, ongeacht de levensovertuiging.

Wat doen onze mantelzorgondersteuners?
Wij werken met mantelzorgondersteuners, zij pakken mantelzorgtaken op waar mantelzorgers zelf niet aan toekomen of niet (meer) toe in staat zijn. Ook kan het zijn dat onze cliënten geen mantelzorgers in hun eigen omgeving hebben. Hier leest u wat onze mantelzorgondersteuners allemaal doen.

Met spoed gevraagd
MarthaZorg heeft met spoed meer mantelzorgondersteuners nodig in de regio’s Zeist, en Bilthoven. Een specifieke opleiding is niet gewenst. Het is vooral belangrijk dat u affiniteit hebt met de zorg en een liefdevol hart voor mensen.

Wat vragen wij nog meer?

  • Het werk van MarthaZorg gaat ook in de weekenden door. Het is een pré (geen must) als u bereid bent in de weekenden te werken, evenals in de avonduren (op deze uren zijn de gebruikelijke toeslagen van toepassing).
  • Zonder eigen vervoer is het lastig om te werken voor MarthaZorg omdat de werkzaamheden vaak op diverse locaties plaatsvinden.
  • Een flexibele (werk)houding.

Interesse?
Hebt u interesse in de functie van mantelzorgondersteuner bij MarthaZorg? Stuur dan een sollicitatiebrief inclusief CV en pasfoto naar dit mailadres. Wij nodigen u dan hopelijk uit voor een persoonlijk gesprek, waarin we de werkzaamheden verder bespreken.